Hovedret med fars opskrifter

Hjemmelavede vegetarfrikadeller

Hjemmelavede vegetarfrikadeller

‘Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehør til en hovedret til aften
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Jeg serverede moussen herunder i tre portioner, men den passer fint til fire personer også, da der var rigelig mousse til tre personer oven på en stor hovedret
Butterdejspakker med svampe og grønkål

Butterdejspakker med svampe og grønkål

De er fyldige og mætter godt, og de egner sig derfor fint som hovedret i en julemiddag. Bland farsen rigtig godt og tilsæt eventuelt mere salt og chili
Tak-for-hjælp-med-terrassen-menu

Tak-for-hjælp-med-terrassen-menu

Hovedretten fra “Tak-for-hjælpen-med-terrassen-menuen”. Hovedret. Mine kære far har op til den førstefødtes første fest været i sving med at hjælpe mig med at lave en terrasse klar
Kunsten at …

Kunsten at …

Hovedretten må I nøjes med billeder  og kort beskrivelse af – og misundelsen kan i roligt finde frem, for det smagte godt nok godt
Fyldte bagte tomater

Fyldte bagte tomater

Jeg lavede dem som hovedret, men de kan fin bruges som forret i en lidt mindre tomat, eller som en tapas i en endnu mindre tomat

Weber Event Team

 Aftenen blev "sluttet af med" at vi blev delt ind i mindre grupper og sammen skulle tilberede et måltid mad bestående af en hovedret og en dessert
Trilleboller og Bollemælk

Trilleboller og Bollemælk

Det er ikke noget, jeg som sådan ville spise til hovedret. Det er nok nogenlunde på højde med risengrød, alt efter hvor meget fuldkorn, der er i ens gamle brød

2016

Hovedret . Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, har ikke taget billeder siden starten af December, og kan mærke at studiet meget snart bliver pakket frem så jeg kan teste nye baggrunde og ideer af

Guide til Budapest ♡

Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)