Jeg spiste nedenstående ret som hovedret. Jeg kan anbefale at sætte et fad med hjertesalatblade på bordet, også hvis du serverer som forret, da det tilføjer lidt lethed og friskhed til retten
Vi spise den som en let hovedretmed et rigtig godt stykke italiensk brød til. Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet
Meera og jeg har gang i denne uges hovedret, se længere nede på siden. - Eller man kan være så heldig, at grøntsagsmanden kommer forbi med sit udvalg af friske, solmodne herligheder
Mine fire søskende og jeg delte fire pizzaer til hovedret, og det var helt passende - især når man havde skumle planer om at slutte måltidet af med en af de berygtede dessertcalzoner
Vil du have en hovedret. Så findes der selvfølgelig også en vegansk brun sovs med et lille twist. Trænebærsovs giver et dejligt friskhed og lidt bittert til det nogle gange lidt tunge julebord
“Spis(e) fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Alle former for fisk tæller med, også fiskefrikadeller, frossen fisk, fisk på dåse som torskerogn, tun og makrel samt skaldyr som rejer og muslinger
Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for
Den anden hovedret var Tuna Star. Til maden drak vi en cocktails med gin, basilikum og citron på den ene side af bordet og en med vodka, friske maracuja (som er en gul passionsfrugt) og ginger beer på den anden side af bordet
Afhængigt af fyldet, spises pierogi både som snack, hovedret og dessert. Der drikkes gerne avocadosmoothies med mandler, friskpresset appelsinsaft og vældig sød myntete
Selvom kagerne i dag er kendt som en traditionel dessert på øen, så var den oprindeligt en symbolsk hovedret, som fårehyrderne fik af deres koner, når de kom hjem fra vandring med fårene, og man havde lavet frisk fåremælksost
Når man kigger på retten ser den temmelig bastant ud, hvilket den skulle vise sig også at være men igen en ret med mange gode smagskombinationer der igen viser køkkenets kreativitet og smagsmæssigt en tung ret og noget anderledes end jeg normalt tænker en jomfruhummer ret og min næste tanke var om jeg kunne få appetit til hovedretten, men det gik