Hovedret med frisk tun opskrifter

Vitello tonnato

Vitello tonnato

Vi spise den som en let hovedretmed et rigtig godt stykke italiensk brød til. Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet
Nachos

Nachos

Derfor er der da også mange der supplerer med kylling eller hakket kød og bønner, og på den måde gør ”snacken” til en hovedret
ugens menu uge 8 – på kogeskole i Indien

ugens menu uge 8 – på kogeskole i Indien

Meera og jeg har gang i denne uges hovedret, se længere nede på siden. - Eller man kan være så heldig, at grøntsagsmanden kommer forbi med sit udvalg af friske, solmodne herligheder
Pizza hos Mother i Kødbyen

Pizza hos Mother i Kødbyen

 Mine fire søskende og jeg delte fire pizzaer til hovedret, og det var helt passende - især når man havde skumle planer om at slutte måltidet af med en af de berygtede dessertcalzoner
Inspiration til en vegansk jul

Inspiration til en vegansk jul

Vil du have en hovedret. Så findes der selvfølgelig også en vegansk brun sovs med et lille twist. Trænebærsovs giver et dejligt friskhed og lidt bittert til det nogle gange lidt tunge julebord
Grøn suppe med laks

Grøn suppe med laks

Suppen smager rigtig godt, men mætter utrolig meget, så jeg synes, den vil være for tung som forret, men god som hovedret
Fisk – miljø vs. sundhed

Fisk – miljø vs. sundhed

“Spis(e) fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Alle former for fisk tæller med, også fiskefrikadeller, frossen fisk, fisk på dåse som torskerogn, tun og makrel samt skaldyr som rejer og muslinger

Sund torsdag / tuntatar

Den kan både laves som forret eller som hovedret hvis du ikke er helt vildt sulten. Du starter med at tage den frisketun og skære op i små stykker
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for

Palma de Mallorca - en lille storby

Af forretter vil jeg specielt anbefale tun tateren og hovedretten mallorcinsk lam. Palma, Mallorcas "hovedstad", er en lille storby med stor charme
Det spiselige Berlin på 48 timer …

Det spiselige Berlin på 48 timer …

Den anden hovedret var Tuna Star. Til maden drak vi en cocktails med gin, basilikum og citron på den ene side af bordet og en med vodka, friske maracuja (som er en gul passionsfrugt) og ginger beer på den anden side af bordet
Mums! Friturestegte kager med ostecreme fra Sardinien

Mums! Friturestegte kager med ostecreme fra Sardinien

Selvom kagerne i dag er kendt som en traditionel dessert på øen, så var den oprindeligt en symbolsk hovedret, som fårehyrderne fik af deres koner, når de kom hjem fra vandring med fårene, og man havde lavet frisk fåremælksost

En aften på Blokhus Strandhotel

Når man kigger på retten ser den temmelig bastant ud, hvilket den skulle vise sig også at være men igen en ret med mange gode smagskombinationer der igen viser køkkenets kreativitet og smagsmæssigt en tung ret og noget anderledes end jeg normalt tænker en jomfruhummer ret og min næste tanke var om jeg kunne få appetit til hovedretten, men det gik