Hovedret med lakrids opskrifter

Fødselsdagsmenu

Fødselsdagsmenu

Hovedret. Okseculotte med bønnesalat, broccolisalat, persillecreme, flute, smør og nye kartofler. Skær laksen i småstykker og vend den med de øvrige ingredienser
Chokolademiddag

Chokolademiddag

Rigtig spændende, eftersom jeg ikke selv er nået længere, end til at bruge chokolade i den traditionelle chili con carne, når vi snakker hovedretter
Iluka

Iluka

Så til det man vel bedst kan betegne som aftenens deciderede hovedret. Søpindsvinene blev serveret med gode skiver brød fra Hart Bageri (eller dét er lidt en sandhed med modifikationer, for det var reelt ikke åbnet endnu, da vi besøgte Iluka – men det en manden bag Hart Bageri, Richard Hart (også med tråde til Noma), som er bagermesteren bag brødet hos Illuka), som var godt grillet og med store, gavmilde søer af smeltet smør

Gæstemenuen, der blev væk!

Det vil sige, at jeg kom i tanke om det, da vi var kommet i gang medhovedretten, så det her var, hvad det kunne blive til
Gourmet der hjemme

Gourmet der hjemme

Hovedret. Lakrids Panna cotta, med hindbær gele og sarah bernard. På bordet startede vi med lidt hjemmebagt kuvertbrød og ciabatta
Dessert

Dessert

Hovedret og dessert. Limefromage medlakrids. Cheesecake med solbærgele. rålakridspulver (fås fra f. ) - eller medlakrids
Dorthes og min søndagssucces

Dorthes og min søndagssucces

Raw food falafler, smuk salat og sorte quinoa med pesto til hovedret Æv at billederne er så mørke i det
Nytårs Menu 2013

Nytårs Menu 2013

Hovedret. Lakrids Panna Cotta med hindbær gele. Hvert par stod for en ret og jeg tog mig af brød med krydder mayo og en appetizer og min kone der er ferm til desserter tog sig af denne del

Restaurant Cofoco

Til hovedret fik vi Gris med nye kartofler, brunet smør med krydderurter, "poppet flæskecrumble" (smagte af flæskesvær) og ramsløgolie

Formel B

Jeg syntes det var en fornøjelse af "slippe for" den klassiske hovedretmed tungt kød, kartoffel og en grøntsag, og i stedet kunne vælge lidt af hver - småt men lækkert

ugens menu uge 33 – lækkerier fra den danske muld

Ugens hovedret er ikke blot smuk at se på, den smager også dejligt. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th

ugens menu uge 41 2012 – krydderier fra 1001 nat

På bakken ligger nogle af de krydderier, der skal i ugens hovedret.  Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th

Nimb Bar 'n' grill

Til hovedret fik jeg havtaske medcremede muslinger, sommergrønt og trøffelglace. Til Dessert stod den på friske bær med vanille, mille feuilles, mynte og lakrids