Hovedret. Okseculotte med bønnesalat, broccolisalat, persillecreme, flute, smør og nye kartofler. Skær laksen i småstykker og vend den med de øvrige ingredienser
Så til det man vel bedst kan betegne som aftenens deciderede hovedret. Søpindsvinene blev serveret med gode skiver brød fra Hart Bageri (eller dét er lidt en sandhed med modifikationer, for det var reelt ikke åbnet endnu, da vi besøgte Iluka – men det en manden bag Hart Bageri, Richard Hart (også med tråde til Noma), som er bagermesteren bag brødet hos Illuka), som var godt grillet og med store, gavmilde søer af smeltet smør
Hovedret. Lakrids Panna Cotta med hindbær gele. Hvert par stod for en ret og jeg tog mig af brød med krydder mayo og en appetizer og min kone der er ferm til desserter tog sig af denne del
Jeg syntes det var en fornøjelse af "slippe for" den klassiske hovedretmed tungt kød, kartoffel og en grøntsag, og i stedet kunne vælge lidt af hver - småt men lækkert
Ugens hovedret er ikke blot smuk at se på, den smager også dejligt. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
På bakken ligger nogle af de krydderier, der skal i ugens hovedret. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Til hovedret fik jeg havtaske medcremede muslinger, sommergrønt og trøffelglace. Til Dessert stod den på friske bær med vanille, mille feuilles, mynte og lakrids