Hovedret med pasta opskrifter

Kylling, pasta og estragon pesto

Kylling, pasta og estragon pesto

Bare i en stor salat skål er der hovedret til alle. Bland pastamed estragon pesto, frisk bælgede ærter og kylling
Porre-pasta ret i ovnen

Porre-pasta ret i ovnen

De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Vi spiser tit retten med en lækker salat eller andet grønt tilbehør til
Pastafad med porrer og tomat

Pastafad med porrer og tomat

Du kan bruge den som hovedretmed brød. Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Cannelloni’erne udgjorde Primi Piatti i en større menu, men de kan sagtens indgå som tilbehør til en hovedretmed et godt stykke kød til
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe med svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Det gode liv uden kød

Det gode liv uden kød

ristede kartofler, svampesovs og skiveskåret seitan til hovedret. tyskere, der for længst er holdt op med at spise currywurst
Ravioli con Prosciutto e Funghi

Ravioli con Prosciutto e Funghi

Il Padre gik herefter i gang medpastadejen, som er den traditionelle opskrift fra Sølvskeen. Mia Moglie gik i gang med fyldet, som bestod af finthakkede svampe, der blev svitset på panden i olivenolie indtil væsken var fordampet, hvorefter hakkede hvidløg blev tilsat dog uden at tage farve
Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Til hovedret fik kæresten noget and i sovs, sådan gratineret med kartoffelmos ovenpå, mens jeg fik en smeltende-på-tungen-bøf med en slags fløde-kartofler til

Cremet kylling med svampe

Frokost, Hovedret. Som tilbehør til kylling med svampe lavede jeg blomkålsris, men er du ikke til det, så går både pasta og almindelige ris fint til
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Lav mad til flere dage – en hovedret kan blive til en forret dagen efter. Det er godt alt sammen, og et kæmpe respektfuldt hurra og tillykke med al den fokus og succes der indtil nu er opnået

Guide til Budapest ♡

Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)