Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Il Padre gik herefter i gang medpastadejen, som er den traditionelle opskrift fra Sølvskeen. Mia Moglie gik i gang med fyldet, som bestod af finthakkede svampe, der blev svitset på panden i olivenolie indtil væsken var fordampet, hvorefter hakkede hvidløg blev tilsat dog uden at tage farve
Til hovedret fik kæresten noget and i sovs, sådan gratineret med kartoffelmos ovenpå, mens jeg fik en smeltende-på-tungen-bøf med en slags fløde-kartofler til
Lav mad til flere dage – en hovedret kan blive til en forret dagen efter. Det er godt alt sammen, og et kæmpe respektfuldt hurra og tillykke med al den fokus og succes der indtil nu er opnået
Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)