I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Hovedretten var min. Denne gang var det min tur til at lege vært og temaet var pandekager. Selvom det måske lyder lidt meget og måske lidt kedeligt med tre retter pandekager, så var det lagt fra tilfældet
Jeg spiste nedenstående ret som hovedret. Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Ideel til frokost, forret, hovedret og evt. Tortillapandekagerne har jeg ikke ændret på, selvom jeg har en ny version i tankerne til disse også, men idag var det fyldet der stod for skud
Blomkålspandekagerne kan også bruges som hovedret, så spiser man bare nogle flere. Vi startede med en forret, hvor jeg havde lavet blomkålspandekager som blev serveret med rejer og dressing
Til hovedret fik jeg den fantastiske steg, du kan se på det midterste billede (og nederst i midten). Det var ham, der spiste salaten og pandekagerne, jeg fik sandwichen
Hovedretten er rösti, schweiziske kartoffelpandekager, som steges på panden. Derfor har jeg her lavet små firkantede rösti i stedet for de normale store pandekager
Vores hovedret var glaseret kalvemørbrad. Sofie og Casper fik 2 pandekager med vanilje is. I fredags havde min forældre inviteret os til spisen på Ågård Kro,
Herren og jeg kom af med 200 kroner hver, hvilket ikke er meget, når man tænker på, at der gik to store sodavand og en forret med på sedlen før hovedretten
Afhængigt af fyldet, spises pierogi både som snack, hovedret og dessert. I gadekøkkenerne serveres der Msemmen – som er tykke, firkantede og let søde pandekager, der spises simple som de er eller med forskellige slags fyld som ost, honning, tomatpure og stegte løg
Vi kender rejecocktail'en som en forret, men her er den udvidet til en hovedret med tigerrejer, masser af grønt og lækkert pandebrød med soltørrede tomater