Læg mørbraden i en bradepande og steg den i 30 minutter. Tag stegen ud og lad den trække i 15 minutter før den skæres i tynde skiver. Sautér skalotteløget, tilsæt kantarellerne og steg svampene i 6-8 minutter
‘Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehør til en hovedret til aften
Skær bacon i mindre stykker og steg dem i en stor gryde til de er sprøde. Tag bacon op af gryden, hak løgene fint og steg dem i fedtet ved svag varme indtil de er klare
Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Derfor har jeg valgt at lave en forret og en hovedret. Steg imens bacon på en pande til det er sprødt. Suppen er tilberedt som en forret, men du kan selvfølgelig også spise suppen som en hovedret
) Nå, men I skal have opskriften på den herlige hovedret, som egentlig kun blev bestemt ud fra, at jeg aldrig selv har lavet and før, men rigtig gerne ville prøve det - og ja, så måtte mafiaen jo lige ligge smagsløg til