Hummer hovedret opskrifter

Gratinert hummer med spicy kryddersmør

Gratinert hummer med spicy kryddersmør

Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummer og kok den selv
Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Forret - Hummer bisque. Hovedret - Beef Wellington. Hovedretten. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Hummerbisque

Hummerbisque

Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af. Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Forret - Hummer bisque. Hovedret - Beef Wellington. (Hvis hummeren er kogt på forhånd, skal den bare tøes op og skilles ad
Chokolademiddag

Chokolademiddag

Den bitre chokolade fungerede rigtig fint med hummeren. Rigtig spændende, eftersom jeg ikke selv er nået længere, end til at bruge chokolade i den traditionelle chili con carne, når vi snakker hovedretter
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslinger med nudler og korriander

Hummerbisque

Vi besluttede os for at denne lørdag skulle være dagen, vi skulle have Hummerbisque. Chilenske hummerhaler (Fra princip) Kan undlades

Jomfruhummere

Jomfruhummerhaler. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)

Formel B

Hummer, kærnemælkssause, marengs af dild, syrligt æble, stegt vindrue. Jeg syntes det var en fornøjelse af "slippe for" den klassiske hovedret med tungt kød, kartoffel og en grøntsag, og i stedet kunne vælge lidt af hver - småt men lækkert

Panorama Restaurant Munkebjerg

Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. Hovedretten til gengæld blev til en tung bastard i form af en Peberbøf flamberet on the site, med lækre sprøde fritter og nogle grillede sommerløg og radisser

Nytårs Takeaway

Hummer Bisque med brød til. Hovedretten som bestod af oksemørbrad med bagte rodfrugter, fondant med bacon, kartoffel og trøffelsauce