Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummer og kok den selv
Forret - Hummer bisque. Hovedret - Beef Wellington. Hovedretten. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Den bitre chokolade fungerede rigtig fint med hummeren. Rigtig spændende, eftersom jeg ikke selv er nået længere, end til at bruge chokolade i den traditionelle chili con carne, når vi snakker hovedretter
Forret - Hummer bisque. Hovedret - Beef Wellington. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Hummer, kærnemælkssause, marengs af dild, syrligt æble, stegt vindrue. Jeg syntes det var en fornøjelse af "slippe for" den klassiske hovedret med tungt kød, kartoffel og en grøntsag, og i stedet kunne vælge lidt af hver - småt men lækkert
Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. Hovedretten til gengæld blev til en tung bastard i form af en Peberbøf flamberet on the site, med lækre sprøde fritter og nogle grillede sommerløg og radisser
Hummer Thermidor, Hovedret. Hummer Thermidor. Hovedret. Vask hummerhovederne og skallerne, lad det dryppe af, vask det og dup det tørst med køkkenrulle