Først skal kødet pilles fra hummerhalerne (husk at fjerne tarmen). Hvidvin og de grofthakkede grøntsager tilsættes – nu skal suppen stå og småkoge i ca
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Jeg serverede en frugtig hvidvin til denne lille forret. jeg skænker hvidvin og så er der serveret. jomfruhummerhaler (steges i ovn ved 200 grader i 12-15 min. Derefter 3 hummerhaler i hver. o) 18 stk jomfruhummerhaler (steges i ovn ved 200 grader i 12-15 min
Jeg serverede en frugtig hvidvin til denne lille forret. jeg skænker hvidvin og så er der serveret. jomfruhummerhaler (steges i ovn ved 200 grader i 12-15 min. Derefter 3 hummerhaler i hver. o) 18 stk jomfruhummerhaler (steges i ovn ved 200 grader i 12-15 min
Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter
Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. Der er intet mere beroligende at sidde der med et glas hvidvin og kigge ud over den smukke natur, dog med lidt motorvejsstøj i baggrunden