Bedstefars skæg – eller bradepandekage. Bedstefars skæg – Det er kagen der er klæbrig og knasende og så sød at hvis du får for meget af Bedstefars skæg, så får du helt sikkert kvalme
Risalamanden må ikke være alt for kold, da husblassen da vil stivne for hurtigt. – Tag bunden ud af formen og læg bunden over på det fad, som du ønsker at servere kagen på
Dette er et sunder alternativ til en hurtigkage i mikroovnen. 1/2 dl havregryn1 spsk marmelade (jeg brugte jordbær, men alt kan bruges)1 æg1 spsk honning1 spsk mælkKom alle ingredienserne i et krus og bland dem sammen. Bag kagen i mikroovnen i 2-3 min til den er fast. 1 æg
Sukkeret piskes hurtigt i – massen skal ikke piskes til en marengsmasse. – Tag bunden ud af formen (den kan godt klistre lidt til bagepapiret) og læg bunden over på det fad, som du ønsker at servere kagen på
Efter en hurtig bestilling af firkants udstikkere, var det så tid til, at udstikke et hav af firkanter i otte forskellige farver (fire brune nuancer og fire grønne)
Det var sværere end at ligge en almindelig kage sammen, kom jeg ret hurtigt frem til. Næste skridt var at læggekagen sammen, og skabe den rigtige form at arbejde videre med i fondanten senere
Et spørgsmål i en af de mange kagegrupper på Facebook om, hvordan en silhuet kage var lavet, fik mig til, at overveje en hurtig måde jeg selv kunne gøre det
Det er den første kage vi har lavet, hvor vi har brugt ganache til, at smøre op med og når man lige vender sig til, hvor hårdt og hurtigt det størkner, er det utroligt nemt, at arbejde med og give en meget pæn overflade
Jeg elsker den fine, glitrende julepynt, at lave flotte pakker til familien, julemusik, julefilm, julelys og ikke mindst julemad, heriblandt julekagerne
Lær at bage sunde kager med Køkkenet på KvistenDe tre første kagekurser blev hurtigt udsolgte. Træk i forklædet, og kom og vær med i køkkenet, når jeg, sammen med jer, viser hvordan vi kan bage forskellige sunde, næringsfulde lækkerier uden at gå på kompromis med smagen