Her for et par weekender side, kom jeg på en ny opskrift, mest fordi det skulle gå hurtigt og dels fordi jeg ville lave en granola, som ikke indeholdt så mange ingredienser, som den jeg tidligere har lavet
Torskerogn er hurtig og nem mad, det er sundt og lækkert. Det nemmeste er at spise torskerognen i skiver på godt brød, lidt mayonnaise, tomatskiver og lidt grønt – fx dild
De dage hvor vi får pizza laver jeg oftest også nogle mini-pizzaer eller pizza-snegle til Oskars madpakke for det er så nemt og lækkert, at have i fryseren
Hurtigtpandebrød – et nemt og lækkertbrød, som minder om det klassiske fladbrød chapati, men som adskiller sig ved, at det indeholder bagepulver og birkes, og at det både kan bages på panden og i ovnen – nemt og hurtigt
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Det skal være noget, der er nemt, hurtigt og ikke mindst lækkert. Hvis du leder efter en nem og lynhurtig pizza, så kan jeg anbefale denne sprøde tortilla-pizza, som du kan toppe med dine yndlingsingredienser
Den er bedst samme dag, da den hurtigt bliver tør. Det er simpelthen så nemt. Det havde jeg ellers ikke troet, var muligt i fredags, da alt var kaos, men tingene faldt på plads, og vi havde en hyggelig dag med lækkert hjemmebag og spil
De har en god størrelse, og de ”koger” nemt ud. Når de bliver bagt, er de nemme at ”smutte” ud af deres skal, og de bliver lækkert cremede og milde i smagen
Bruschetta er nemt, enkelt, lækkert og ikke mindst SU-venligt, og det er gaske enkelt en nødvendighed en gang imellem, når man som gemalen og jeg, er travle og eksamens-stressede studerende, der har brug for et let, hurtig og billig alternativ til aftensmaden
Top dem med en hurtig tomatsauce og rester fra ugen som fx tyndtskårede kartofler, spinat, løg, skinke og revet ost – hvis du har andet lækkert i køleskabet, så kom også det på
Det smager rigtig dejligt på racletten og er nemt at forberede og hurtigt at tilberede på racletten. Hold øje, da de har en tendens til at blive lidt mørke under bunden hurtigt