Rør gærenog salt ud i vand, derefter kan honning, mysli og hørfrø tilsættes. Du kan lige prøve at banke lidt på en i bunden og den skal lyde hul, hvis de får for lang tid bliver skorpen hård
brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Sidste jul fik jeg et gavekort af min mand til et bagekursus fra Meyers køkken
En lille smule gær, ca. Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagteboller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Rør gæren ud i mælken. I næste uge er det fastelavn ogjeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Rør gæren ud i vandet og tilsæt alle de våde ingredienser. Dette er et godt madbrød. Det er hurtigtog nemt at lave ogsmagerrigtiggodt når det lige er kommet ud af ovnen
Gær opløses i vand. Denne opskrift er en jeg har lært af min mor og er selv vokset op med disse boller, hvor det har varieret hvilket fyld der har indgået
Rør gæren ud i det lunkne vand. Jeg er ret vild med Cofoco og deres restauranter samt Le Marché. En af mine yndlingsting er deres fantastiske foccaciabrød