Gode hverdagsbollermed kerner og frø. solsikkekerner. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i
Jeg har haft lyst til at eksperimentere med opskriften og har mange ideer til forskellige smage. For nogle uger siden bagte jeg en stak af disse Glutenfri kerneboller som blev super gode, luftige og lette
Tilsæt juice pulp og rør derefter fuldkornsmel og solsikkekerner i. Tag dejen ud næste morgen og brug en ske til at klatte boller op på en bageplade med bagepapir
nogle gange er den hurtige løsning ok…. Og så bager jeg også hellere mine boller selv som enten brocolli boller, valnødde boller, madbollermed spinat eller wannabe rugbrødsboller
Alle ingredienser røres godt sammen i en skål, solsikkekerner drysses over. De her langtidshævede boller er verdens letteste boller at lave og vi gør det ofte
Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
Tillige med er det nemt at lave. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Men det er ikke det bedste – de er simpelthen så nemme og hurtige at lave. Du kan også trykke græskarkerner eller solsikkekerner ovenpå for at få lidt mere knas og umami-smag