Gode hverdagsboller med kerner og frø. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller
Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost. Men jeg vil her snarest prøve at lave lidt om på opskriften så de bliver til frokost boller, så der kan laves sandwich til ungerne og jeg selv
Hurtige glutenfri boller. Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
nogle gange er den hurtige løsning ok…. boller). Ælt dejen godt og form til små boller. styk, hvilket er stort set det samme som de fleste andre grovboller du kan købe
Men det er ikke det bedste – de er simpelthen så nemme og hurtige at lave. Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler
Hurtige glutenfri chokolade boller lavet med den mørke bagemix fra Urtekram. Jeg piftede opskriften fra bagsiden op med chokolade, kakaopulver, kokossukker og hasselnødder og så blev det til de skønneste chokoboller og så tog de ingen tid at lave – der er nemlig ingen hæve tid