"Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. En plade uden bagepapir sættes i ovnen og varmes op sammen med ovnen på 220 grader
IndlæggetGrovboller med hampefrø blev vist første gang den Annemette Voss. De smager skønt både som morgenmad med ost, smør eller chokoladepålæg – men er også rigtigt gode som sandwichbrød
Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Hurtige, nemme og dejlige grovboller. grovboller eller flutes. Ingen suppe uden brød, og mangler du inspiration, så tag et kig på nogle af vores opskrifter
❥ Boller (se opskrift på Koldhævede müsliboller med revet æble eller Koldhævede grovboller). Vend rabarber sammen i en gryde med rørsukker, kornene fra- og selve vaniljestægerne
Nemme og hurtige glutenfrie boller og med en masse sunde fedtstoffer fra kernerne. Hvis du ikke kan spise dem alle, så lav da en halv portion eller smid bollerne i fryseren
Müsliboller er perfekte som hurtige snackbrød, og man kan lave dem i mange forskellige størrelser, så det lige passer som en god snack i mellem måltiderne, selvom de også er rigtig lækre som morgenbrød
Skal ungerne have boller med på madpakken eller er du måske bare træt af kedelige rugbrødsmadder, så er her en opskrift på lækre, grove boller med kerner, frø og nødder
Der er ikke noget der hedder hurtige boller, hvis det er på bekostning af hævetiden. For at få nogle gode fyldige boller, der egner sig godt som madbrød, har jeg desuden suppleret med grahamsmel
gærbrød og lav nogle smagfulde grovboller og franskbrød. Det er nemt, lækkert og hurtigt at lave sin egen surdej og lave lækkert smagfuldt grovbrød og rugbrød
1. Opløs gæren i den lunkne mælk. Tilsæt salt, sukker, olie, hytteost, 80 g solsikkekerner og pastinak. 2. Rør det sammen og tilsæt fuldkornsmel og hvedemel og ælt dejen godt sammen