Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød
Vi laver oftest dejen om aftenen og bager bollerne næste morgen. Dejen kan sagtens holde sig i flere dage og man kan lave boller af flere omgange, så der fx er friske nybagte boller både lørdag og søndag morgen
Kan den laves hurtigere. Jeg laver indimellem "pankibrød" hvis jeg om morgenen kommer i tanke om at jeg skal bruge et brød om aftenen, men jeg har dog ikke skrevet tiderne ned
Lige for tiden er Oskar hel vild med hindbærgrød på sin havregrød om morgenen. Jeg lavede kun "frøsnappere" af den ene halvdel af dejen, og den resterende halvdel blev til små boller med sesamfrø
) Opskriften er en gammel sag jeg engang i tidernes morgen tyvstjal fra min mors opskrifts'bog (som var skrevet i hånden) Oooh yes - den må være gammel, men derfor skal du ikke snydes for den
Dem vil jeg prøve at bage i morgen – og er de lige så gode, som de lyder til, får I opskriften senere på ugen – og de vil blive serveret for gæster så langt væk fra som Holstebro og USA
Nyder min morgenmad og den smukke blå himmel over Århus, før. Go' morgen. Og så får hun lov, at smage, en af de lækre fastelavns- boller, efter vores frokost