Jeg bruger både bollerne som morgenmad, til frokost til en lækker salat eller med et stykke magert pålæg i og til aftensmaden, så erstatning for det usunde hvedebrød
Jeg bruger både bollerne som morgenmad, til frokost til en lækker salat eller med et stykke magert pålæg i og til aftensmaden, så erstatning for det usunde hvedebrød
Opskriften er jo så nem og hurtigt, at selv et barn kan finde ud af at lave den. 1 skive franskbrød – alternativt kan du bruge brød bagt på blomkålsris, det skal bare være lyst hvedebrød
Jeg startede først med at udelukke speltmel fra min kost, men efter et par uger på dieten mærkede jeg hurtigt, at jeg manglede en masse fibre i min kost, som jeg ellers var vandt til at få rigeligt af
Det virker måske uoverskueligt, at skulle bruge flere dage, bare på at bage brød, men det meste af tiden passer dejen sig selv, de enkelte trin er faktisk ret simple og tager slet ikke lang tid, således er første trin da også hurtigt overstået
Deles i to og formes hurtigt til to aflange brød. Hvedebrød med gryn og frø. Inden jeg gav mig i kast med at bage med surdej, bagte jeg stort set altid på slum og meget sjældent efter opskrifter