Udblød husblassen og smelt den i kompotten. Forleden stødte vi på La Glace's "Det gyldne tårn"-kage, og min mand sagde "hvorfor erdet aldrig sådan en kage du laver
Vent til husblassener smeltet – deter vigtigt at vandet ikke sprøjterheri. Imens kagernebager, kan man forberede cremen (men vent med husblas’en, til cremen skal bruges)
I min jagt på den perfekte opskrift, var det først og fremmest vigtigt for mig, at finde frem til en god konsistens, uden brug af husblas - da jeg hverkener fan af at arbejde med deteller den konsistens detgiver
Hæld vandet fra og smelt husblassenover et vandbad. Udover at benytte skyr i stedet for flødeost har jeg valgt, at bruge en piskefløde som erfedtreduceret
En smule af pureen tages fra og varmes i mikroven og tilsættes udblødes husblas. For jævelan da - skal udtales med meget påtaget svensk accent - hvor erdether bare en dessert, som smager så fantastisk og så let at lave
Vrid husblas og smelt over vandbad. Tilsæt den smeltede husblas til jordbærblandingen og rør godt. Gør dine “forme” klar som beskrevet øverst i dette indlæg