Dit fyld kan du skifte ud alt efterhvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Gæren opløses i vandet og herefter tilsættes salt, olie og durummel. Fredag aften blev derlavet disse lækre og sprøde calzone pizzaer med spaghetti bolognese
Brødet er senest blevet lavet til surprise party for min mors veninde i går. Forresten har jeg ikke min computer de næste par dage, da min storesøster skal lave aflevering, så bloggen bliver lidt stille
Dejen er også velegnet til at lave snobrød af. En flûte så lækker og sprød, et knagende godt brød. Lad dem køle helt af på en bagerist inden du spiser dem ellerfryser dem ned
Majsbollerder får noget afderes sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Majsbollerne vil så også blive lidt anderledes i sin struktur og ikke helt så saftige
Skub bagepapiret med pizzaen over på den varme bageplade/bagestål, og bag til pizzaen er sprød i bunden og gylden på toppen – tiden afhængeraf, hvad du bager den på
Det skal vi så snakke om i dag og om, hvadder så skal ske. Over de seneste måneder har jeg fået lavetflereundersøgelseraf nakken, efter jeg i min seneste nerveledningsundersøgelseaf armene fik at vide, at nervepåvirkningen kom fra nakken
Diversekrydderurter, hvad du lyster. Resultatet blev den bedste pizzabund jeg nogensinde har lavet selv og faktisk ret tæt på de lækre tynde bunde, som kun italienerne kan lave dem
Rør durummelet i og tilsæt derefter ca. Jeg/vi har lavet brødet både med hjælp fra køkkenmaskinen og i hånden, og vi synes bedst om resultatet, når det erhåndlavet
Sidstnævnte parmasanskum var et eksperimentlavet i køkkenets nyeste medlem, en sifonflaske. I går aftes blev der hygget i køkkenet og det kom der denne ret ud af
Hvad har du i kølerenaf grønt. Ajvar – en fætter til pesto, som erlavetafaubergine og peberfrugt. Det her indlæg er et inspirationsindlæg og en hyldest til en af mine livretter