Dit fyld kan du skifte ud alt efterhvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Det er blevet tid til lidt nye lækkerierher på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Gæren opløses i vandet og herefter tilsættes salt, olie og durummel. Fredag aften blev der lavet disse lækre og sprøde calzone pizzaer med spaghetti bolognese
Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. Nemme at lave og smager bare så meget bedre end købeboller
En flûte så lækker og sprød, et knagende godt brød. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Skub bagepapiret med pizzaen over på den varme bageplade/bagestål, og bag til pizzaen er sprød i bunden og gylden på toppen – tiden afhænger af, hvad du bager den på
Drys lidt durummeloverbrødene/bollerne. Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. Når man serverer hjemmebag for gæster, bliverder altid spist langt mere, end hvis man serverer et færdigbagt “lunselv” brød
Men du kan jo komme næsten hvad som helst på, kun fantasien sættergrænser. Vej Durummel af og kom salt der i, kom blandingen i vandet og kom så hvedemelet i lidt efter lidt sammen med parmesanosten
Diversekrydderurter, hvad du lyster. Lørdag aften fik vi en grillet kalvecuvette og pølser, og da vi begge var mætte, var der en pølse og lidt kød i overskud