Nåmenher i mandags kom det altså over mig at jeg da skulle lave tapas. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamenher på tirsdag
Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterneblivertilberedt
Entapas forret som ligger let og er hurtig at lave. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med en forret, men nogle gange overtagerdovenskaben og denbliver droppet
Madsvinene har indtaget Aarhus Efterskole. Så vi spisertapas og drikker spansk vin. radiser. Følg med på bloggen og se anden del af Madsvinenestapasarrangement
-) Tapaserden bedste opfindelse, som er kommet til os fra Spanien, og det betyderegentlig små rettereller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkereellerkombineres med flere slags til et større måltid
Tapas – et andet ord for små forretter – er festligt og lækkert og eregentligenkelt at servere. Og det eren dejlig måde at begynde en middag eller fx en havefest på
Så er vi kommet til anden del i Madsvinenestapasarrangement på Aarhus Efterskole. Hvis nu Jan åbneren flaske rødvin mere kan vi lige klare de sidste tre retter
Blend med enstavblender til spinatpure masse. Til "kage" bundene. Æggene deles i blommer og hvider. Hæld blommerne i skålen med spinat og blend med stavblenderen indtil massenbliver lys og luftig