Smør etildfastfad. over og farsfadet bages derefter færdigt. Denne uge har været en travl uge med ikke mindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskellige biblioteker
Svits koteletterne på en brændvarm pande i lidt smør, læg dem derefter i etildfastfad. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis derer sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes overkoteletterne
Læg dem i etildfastfad. Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander. Denne opskrift eret godt bud på en skøn sommeret til forskel for den traditionelle
Kom kyllingelårene i et stort ildfastfad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peberhenover og bland det godt sammen med hænderne
Den istandgjorte fisk lægges i et velsmurt, fladt, ildfastfad. Olien varmes og heri svitses løgringe og knust hvidløg, Hakketpersille og flåede halveredetomater tilsættes
Fordel farsen i bunden af et smurt ildfastfad. Når alt skal i et enkelt fad og i ovnen kan størstedelen af opvasken ordnes, mens maden laver sig selv færdig