Økologisk hamburgerryger dejligt pålæg og deter nemt at bruge i madpakken. Hæld ½ l vand i bunden af fiskegryden, læg risten i og læg hamburgerryggen i gryden
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv detet lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
At noget så nemt og hurtigt kan smage så godt, deter næsten ikke til at forstå. Helt perfekt til når man kommer hjem efter en lang dag og bare skal bikse en hurtig omgang aftensmad sammen
Til slut i processen tilsættes creme fraichen og der gvies et sidste opkog på retten. Denne herreter fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød
Piske halvdelen af æggehviderne ved langsom hastighed, nå de erpisket stive, sæt hastigheden op og hæld den varme sukkerlagen ned i mens du pisker, i en tynd stråle