Retten er så lækker, at den fortjener lidt flerebilleder, end jeg normalt lægger ind på bloggen. Weekenden, hvor jeg lavede teriyakiburgere, endte med at stå fuldstændig i burgerens tegn
Pisk æg, rørsukker og brun farin, til det er lyst og luftigt. Jeg har dog flere gange forelsket mig i flotte billeder af saftige rugbrødslagkager med rigelige mængder af solbær, og da jeg i sidste uge sad og søgte inspiration til min fødselsdagskage, skete det endnu en gang
Hvaderder gået galt. Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brun farin og sukrin gold, som jeg har brugt
( Fik ringet og tudet i telefonen til Christian, som sad på arbejdet, og han lovede at købe lidt ekstra ingredienser med hjem, til hvad jeg nu havde lyst til at bage i stedet
Prøv dig frem hvad du lige er til. I august var jeg på en dejlig ferie i Barcelona, hvor det bugner med fristelserover alt, både inden for det salte og det søde køkken
Hvad gør man så. For lidt ekstra lækkerhed og luksus har jeg derudover tilføjet marcipan til fyldet, og jeg bruger, modsat i min gamle opskrift, brun farin i stedet for almindeligt sukker i fyldet for at få en dybere, mere karamelagtig smag
De hardcore vil sikkert mene, at det så ikke har noget med en Drømmekage fra Brovst at gøre, meeen det erder nu delte meninger om, og det har vi jo heldigvis ret til at have På billederneerder brugt havregryn, hvis derer nogle, derstudserover, at den ser lidt anerledes ud end normalt