På spisekortet erder mange lækre retter og vi har afprøvet en del efterhånden. En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Faktisk har jeg efterhåndenlavet den mange gange og den er et hit ved alle. Bland den anden halvdel afsukkeret, fløden, mælken og vaniljeekstrakten i en skål
halvdelen af væden skal fordampe, saucen må endelig ikke blive for tør. Tilsæt derefter de hakkede tomater, paprika, chili, basilikum, cocktailpølser, den stegte bacon, fløde og peber (hold igen med saltet)
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farseredepeberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Jeg så sådan en video på Tastemade hvor der blev lavet donuts. Læg dem på noget køkkenrulle, og når de er kølet af kan de dyppes i glasur, chokolade, nutella, sukker osv
Opskriften erlavet med inspiration fra Foodfanatic. Salt og peber. Tilsæt fløde. Persille, hakket. Brun champignon og løg hver for sig i lidt olie, og kom det i en skål og sæt til side
Pisk en kvart liter økologisk fløde. Server til desserteller til kaffe/the. Du bør bestemt prøve min absolut mest lækre og sunde rabarbertrifli, som erforberedt hurtigt (rabarberne i mikroovnen) og som smagerherlig frisk