Når gæreter opløst, tilsættes salt, mel og olie. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt derefter fyldet på den ene halvdel af cirklen, vip derefter den tomme halvdel over fyldet og luk siderne ved at trykke med en gaffel
Og jeg glemmer også tit at lave en dej aftenen i forvejen, så den bare kan smide ind og [. Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en ellerflere gange
Vej mel afaf (jeg brugte fuldkorns ølandshvede til disse boller, da det var hvad jeg lige havde, men du kan sagtens bruge andre typer mel) og tilsæt bagepulveret gennem en sigte
Hvadpasser bedre end en god omgang æbleskiver med gær og kærnemælk. Den gode gamle og indbegrebet af jul er med gær- så de holder formen og kærnemælk og kardemomme for den “rigtige” smag, ikke noget citron halløj her
Rør gæret ud i det lunkne mælk og vand. Billederneer ikke helt fyldestgørende, men de blev bagt samtidig med at lagkagefyldet blev lavet og kagen lagt sammen – så det lille køkken og ikke mindst kokken var en anelse presset på tid, men det gik jo alt sammen
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvadhverdagenellersbyder på
Dit fyld kan du skifte ud alt efterhvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Hæld vand og gær sammen, tilsæt chiamassen og bland det godt. Jeg afprøver ofte nye kerner, frø og mel i mit bagværk og denne gang er det chiafrø og fedtreduceret kokosmel, sponsoreretaf Bodylab
Opløs gær i vandet, bland mel, kerner og salt i en stor skål og tilsæt gærvandet. Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i. Sprøde boller med birkes / Saftigegulerodsboller / Mysliboller med tranebær
For det er i hvert fald ikke løgn at dette brød er det bedste brød til morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i det hele taget at spise til hvad som helst