Hvad er gær lavet af opskrifter

Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Når gæreter opløst, tilsættes salt, mel og olie. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt derefter fyldet på den ene halvdel af cirklen, vip derefter den tomme halvdel over fyldet og luk siderne ved at trykke med en gaffel
Fastelavnsboller lavet med sukrin

Fastelavnsboller lavet med sukrin

Lun mælken, og opløs gærenderi. Bland resten afingredienserne i. Skrab kornene ud af vaniljestangen, men gem stangen
Hurtigt brød uden gær

Hurtigt brød uden gær

Og jeg glemmer også tit at lave en dej aftenen i forvejen, så den bare kan smide ind og [. Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en ellerflere gange
Hurtige fastelavnsboller – uden gær

Hurtige fastelavnsboller – uden gær

Vej mel afaf (jeg brugte fuldkorns ølandshvede til disse boller, da det var hvad jeg lige havde, men du kan sagtens bruge andre typer mel) og tilsæt bagepulveret gennem en sigte
Belgiske vafler med gær

Belgiske vafler med gær

Derfor gik vi gang med disse lækre vafler i stedet for, da ingen af os har prøver at lave vafler med gær i før

Æbleskiver med gær og kærnemælk

Hvadpasser bedre end en god omgang æbleskiver med gær og kærnemælk. Den gode gamle og indbegrebet af jul er med gær- så de holder formen og kærnemælk og kardemomme for den “rigtige” smag, ikke noget citron halløj her
Mormorboller

Mormorboller

Rør gæret ud i det lunkne mælk og vand. Billederneer ikke helt fyldestgørende, men de blev bagt samtidig med at lagkagefyldet blev lavet og kagen lagt sammen – så det lille køkken og ikke mindst kokken var en anelse presset på tid, men det gik jo alt sammen
Gulerodsboller med havregrød

Gulerodsboller med havregrød

Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvadhverdagenellersbyder
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt. Kan man bruge tørgær. Det bliver den kun bedre af. Så kan andre også få glæde af svaret
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Det gode ved at bollerne kan varieres, efterhvad du har i skabene, er at du på den måde kan mindske madspild
Indbagt pizza

Indbagt pizza

Dit fyld kan du skifte ud alt efterhvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Chiaboller

Chiaboller

Hæld vand og gær sammen, tilsæt chiamassen og bland det godt. Jeg afprøver ofte nye kerner, frø og mel i mit bagværk og denne gang er det chiafrø og fedtreduceret kokosmel, sponsoreretaf Bodylab
Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

Opløs gær i vandet, bland mel, kerner og salt i en stor skål og tilsæt gærvandet. Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i. Sprøde boller med birkes / Saftigegulerodsboller / Mysliboller med tranebær
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

) Jeg har faktisk også jævnligt lavet dem til aftensmad (med salat til), for de er ekstra gode lune og nybagte
Bagerens teboller

Bagerens teboller

Gær. Tilsæt mel lidt af gangen og ælt grundigt. Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

For det er i hvert fald ikke løgn at dette brød er det bedste brød til morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i det hele taget at spise til hvad som helst