De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Jeg er i hvert fald klar og har som altid mange ideer, der kun kræver tid, før de bliver ført ud i livet
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Mine fyldte søde kartoflerer mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
Den gør sig glimrende som tilbehør til kød eller måske med et lille drys ristet parmaskinke. og er man rigtig heldig har en enkelt selvdød radisse også blandet sig i salaten sammen med en halv dåse majs
Jeg synes egentlig det er lidt misvisende at bage glutenfrie hveder, for hvede indeholder jo gluten, men jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle kalde dem