Fjern det mest grove af stokken. Resten af stokken lader du bare sidde. Del broccoli i buketter. Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem igennem på langs
Antal personer. Forberedelsestid. Tilberedningstid. En håndfuld dildkroner. Lidt sukker. Start gulerødderne, som renses og får skåret den grønne del af – lad dog lidt sidde
Serverfiskefrikadellerne med sommergrønt og urtecreme. Skyl, tør og hak krydderurterne. Rør urter med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og peber
Steg svinekoteletterne på en pande i varm olie i ca. spidskål eller savoykål. Salt og hvid peber. 2 minutter på hver side. 600 gr svinekoteletter u/ben. 100 gr østershatte. 12 cherrytomater. 3 spsk østerssauce. 1 tsk sukker
Det er nemt at lave smuk mad, når naturen gør hele arbejdet for én. Ultratynde skiver af flerfarvederodfrugter, gulerødder, agurker og courgettergiver en delikat, sprød og farvestrålende salat
) Grønsagerne kan udskiftes efter smag og hvad du har i køleskabet. Jeg har mereeller mindre fast indført en vegetardag i min aftensmad, ikke fordi jeg mener kød er dårligt ellerforkerteller usundt for den sags skyld, men fordi derer et hav af muligheder indenfor vegetar og veganerkøkkenerne, som jeg ellers har tendens til at glemme
Sortimentet afhænger af, hvadfiskekutterne har fået fat på i løbet af natten, udvalget er altid stort, og i mandags var vi heldige at få fat på Limfjordsmuslinger, ahh
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Her til aften lavede jeg denne salat, som faldt i rigtig god jord hos mine smagsløg. Jeg havde hele dagen haft lyst til salat og lavede så stor en portion, at derer ganske rigeligt til madpakken i morgen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
En rigtig sommerhusret. Ikke ret mange ingredienser og nem og hurtig at tilberede. Lignende opskrifter. Ovnstegt medister med gulerodssalat Nem og hurtig ret… og velsmagende