V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, ellererder små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
Kødbollerne skal smage af noget og karrysaucen skal være stærk. Boller i karry, det er bare godt. Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så derer til fryseren
Denne opskrift på boller i karryer lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en milderekarry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Gulerødderne skrælles og skæres i terneller halve skiver – hvad du nu synes. Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
chili flager (jeg fortrækker min chili stærk). Tilsæt karry, spidskommen, chili og sukker. Denne hergrydereter nem, velsmagende og fuld af mineraler fra kål og porre
Boller i karryer en god, gammeldags dansk ret, som en inder måske ikke ville betegne som stærk, men du afgør jo styrken, afhængig af hvor meget karry du kommer i
Vil dog sige at hvis man gerne vil have den lidt stærk så kan man godt putte chili i uden problemer. Mandag skulle jeg hitte på et eller andet at lave til aftensmad og derfor begyndte jeg at bladre i nogle af alle mine kogebøger for at finde en ny spændende ret jeg ikke har lavet før
Kikærter og karryer et rigtig godt mix, hvad enten du er til gul, rød elle grøn karry. Måske fordi den lille kikært bare er så delikat, mild og nøddeagtig i smagen at den passer til næsten alt og så er den sund…
Stærk sennep. Kyllinge kødboller i karrysovs med toppingmix. Kødbollerneer lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejlig toppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts