Hvad er sushi sushi sovs opskrifter

Farverig sushi med plantefyld

Farverig sushi med plantefyld

Tilsæt stærk chili sovs, røget paprika, salt og peberefter smag. Maki sushi med rødbede ris og mango som fyldInside-out maki med ris med chiafrø, kikærtesalat, agurk med chilisovs og karse på toppen
Skinkeculotte med nye danske kartofler, asparges og nektarinsalat

Skinkeculotte med nye danske kartofler, asparges og nektarinsalat

sushi og hvadderellers måtte hitte i madverdenen i dag. Traditionel, solid dansk kost er noget, derhitter på middagsbordene rundt omkring, selvom mange nok helst ikke indrømmer, at de ofte vil foretrække stegt flæsk med persillesovs frem for et sundere og smarterealternativ som f

London outfit

here / Shirt from Topshop. Spiste sushi på Itsu – så billig kvalitetssushi. here / Shoes from New Look / Beanie from Topshop

A Perfect weekend!

Pappa kjørte oss heldigvis hjem og vi stakk innom sushi stedet og kjøpt litt is og godis. Normalt har jeg fri fredager, men jeg måtte jobbe inn noen timer og måtte derfor åpne senteret
Where to dine and drink in Edinburgh

Where to dine and drink in Edinburgh

det halve af, hvad det koster i København, så udnyt dét. Her kan man både på sushi, gyoza og vigtigst. Haggis (hakket fåreindvolde med kartoffelmos og sovs), som serveres på stort set alle pubs og mange cafeerdererderfor mange anledninger til at prøve retten alligevel
Frikadeller og fredags sushi

Frikadeller og fredags sushi

En brun sovs. Det var sjovt at prøve en ny type menu, med kombinationer af sushi som vi faktisk ikke havde smagt før
Farsbrød med spinat og feta

Farsbrød med spinat og feta

Det røg lige i indkøbskurven selv om jeg ikke anede hvad fanden jeg skulle stille op med det. Ved hjælp af bagepapiret rulles farsen, samme princip som når du laver en roulade… nå, det har du naturligvis heller ikke forstand på, så på samme måde som når du rullersushi, ok, du har selvfølgelig aldrig lavet sushi selv…

Maddagbog v.4

SÆSON frikadeller, kartofler, brun sovs, hjemmelavet rødkål og asier. den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)