D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
For nogle år siden var jeg på en rigtig skøn rejse i Thailand med tre venner. Jeg kan huske, da jeg kom hjem til mit arbejde på restaurant med den lækreste brunch-buffet (pølser, bacon osv
Denne lille ø har alt, hvadhjertet kan begære. Jeg kender det kun som tamarind-pasta (som jeg fx har brugt i denne opskrift på pad thai), så det var sjovt at se "the real deal"
Svinekæber i sød soya, riseddike, citrongræs, kanel og hvad ved jeg …. Efter det tilsætter du tomatpuréen sammen med kanel, stjerneanis, finthakket citrongræs og tamarind
Hvis du brugertamarind ekstrakt, som ermerekoncentreret, så tror jeg du skal bruge lidt mindre, jeg har dog aldrig brugt tamarind ekstrakt, så aner ikke hvor meget der skal anvendes
Tamarinder en syrlig frukt med brunt skall og steiner inni. Jeg har vært mye i Thailand, landet med så gode curries at du glatt ofrer snørr og tårer fremkalt av de store mengdene chili
l kg fileter uden ben af en hvid fiskesort, skåret i mindre stykkerl Blend kokosmel, hvidløg, chili, frø, gurkemeje, tamarind, ingefær og halvdelen af løget med det kolde vand til en pure
Ertamarindmassen tyk. Hak løgene og skær peberfrugten i strimler. Ertamarinden flydende, så. svits løgene til de er gyldne sammen med presset hvidløg og