Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. vanillesukker så kan du også bruge kornene fra en stang vanille i stedet for
Her er opskriftenpå de blåbærmuffins jeg bagte igår, håber i kan bruge den, de er super lækre. Pisk det hele godt sammen, og tilsæt hakket hvid chokolade og blåbær
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. vanillesukker så kan du også bruge kornene fra en stang vanille i stedet for
Jeg har set et fantastisk billede af det på nettet (se længere nede) og tænkte at det så bare så dejligt ud, men da jeg så skulle lave dem, så drillede ALTING bare, så det blev lidt min egen version i stedet forden som jeg havde set, men nu får I hele opskriftscirkusset, så kan I selv finde ud af hvad det skal være
Da vi ikke selv kan spise alle vores eksperimenter, går de her naturligt nok til min søsters kollegaer på Hjørring bibliotek, som forhåbentligt vil finde dem velsmagende og ikke hænge sig så meget i de skønhedsfejl bøgerne har
Jeg havde en masse jordbær og kiwier i overskud i køleskabet – Og hvadskal man dog gøre ved det. Enesteforskel er, at kiwimoussen ikke skal sies menblendes efter den er kogt
Min måde at arbejde på er måske lidt omvendt i forhold til andre. Marie Vagn-Hansen har fulgt mig, fotografen Sif Meincke og min redaktør Ulla Mervild fra PolitikensForlag da vi gik i gang med at skyde billeder til min næste store bagebog
Jeg er ikke så vild med diverse smørcremerpå kager og lige til en banankage foretrækker jeg, at smelte en god mørk chokoladesammen med et par spiseskefulde fløde
Jeg udvikler jævnligt opskrifter foralverdens magasiner, hjemmesider, firmaer mm. God fornøjelse. – Prøv en skøn opskrift på lækre mazariner med pistacie og kirsebær her
Vi faldt for nyligt over en opskrift på chocolate chip cookie dough dip, som med sin kombination af brun farin og flødeost giver en perfekt konsistens og smag til, at bruge som lækker chokolade dip til f
Derfor lavede jeg ensmørcremefor at jævne toppen og satte den lidt på køl. For at billedet ikke skal bule skal underlaget være lige og det må heller ikke være vådt, da billedet er meget tyndt og frugtfarvens kan risikere at løbe ud
Vi var så heldige at brudeparret selv kom med en skitse (se nedenfor) af hvad de ønskede, så vi skulle bare efterligne hendes design og ikke tænke selv
Hvad jeg ikke helt så idéen i, var de lyseblå forme. Den kan selvfølgelig med fordel peppes op med chokolade eller nødder, som de også selv skriver bag påæsken
Afkøl kagerne, mens du laver smørcremen. Hak chokoladen groft, og vendden i. Bland lakrids granulat i marcipanen og riv derefter marcipanen groft, og hæld den i en skål