På toppen pyntes der med banan, hvilket muligvis lyder lidt sjovt ovenpå karamel, men jeg synes egentligt den gør det meget godt, da der også er lidt syrligt fra citronsaft
Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
Hun har haft meget at se til med nyt arbejde, flere gøremål og mange ordre på kager. Endelig blev det så min tur og jeg skriver dette med en overfyldt mave fuld af karamel macarons Oh Yeah
Det er faktisk bare din fantasi og lyst, der sætter grænserne for, hvad du kan komme i din koldskål. Yderligere så kan topping varieres i det uendelige, såjeg er faktisk endnu ikke blevet træt af koldskål
Det du skal gøre. Jeg er kæmpemæssig fan af kanelsnegle, og det er det første jeg tænker på når du siger bagermad, altså lige efter tebirkes, hvis jeg skal være sådan helt ærlig
Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt
Det smager virkelig godt, men jeg kan ikke umiddelbart finde den her i Danmark, så hvis du ved, hvor man kan, eller kender et tilsvarende produkt, så drop mig endelig en kommentar
Til gengæld har jegogså samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig med fastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende