Hvisman er klar på at tage på rov efter hyldeblomster, skal man bare lige være opmærksom på, hvor man plukker dem - det er ikke super lækkert, hvisman får krydret sin saft med motorvej og diesel-os
Jeg har plukket hyldebær og lavet saften selv, fordi jeg er så taknemmelig for, at naturenhar bær også til os, der ikkeharegen have, og det er sjovt at lave noget selv, så man ved, hvad der er i, i stedet for at købe færdigvarer
De skal helst ikke være for store, så er det svært at få geleen til at stivne. Når den sidste dråbe som falder af skeen er lang og sej, harsaften kogt længe nok
Hvis du er utålmodig kan saften og pektinen presses ud ad posen, men så bliver geleen uklar. Det er den store middag før jul og det er nu man skal have gås eller and, for manharikke fået for meget af det endnu
Hvad skal vi så lave af dem. Det lyder måske ikke så lækkert men det smager fantastisk på et stykke brød, til æbleskiverne eller oven på flødeskumskagen
Jeg ved faktisk ikke, hvad det er jeg har i haven, men de de er i gule, grønne og røde nuancer og i forskellige størrelser og former – nogle runde, andre ovale