Hvad kan du lave med tykmælk opskrifter

Koldskål med tykmælk

Koldskål med tykmælk

literen i de fleste supermarkeder, men det kan dårligt sammenlignes med den hjemmelavede udgave og er de ekstra udgifter værd
Koldskål

Koldskål

Su kan opbevare koldskålen i en stor skål, eller dukan gøre som jeg. Koldskålen kan spises med frisk frugt og den kan piftes op med blendede jordbær
Pandekager med koldskål

Pandekager med koldskål

Kandu ikke finde koldskål på denne tid af året, så brug bare kærnemælk/tykmælk og smag dig så lidt frem med krydderierne
9 Muffinvarianter

9 Muffinvarianter

Apropos arbejde, så er det hvad jeg laver i dag. Prøv selv at bage en portion, og fortæl mig hvad jeres yndlingsvariant er
Fødselsdag og Københavertur

Fødselsdag og Københavertur

Kan nemlig ikke huske hvad stedet hed. Herinde spurgte jeg ham, hvad han havde lyst til at få til aftensmad, hvis han skulle være helt ærlig
Rødbede cupcakes / red velvet cupcakes

Rødbede cupcakes / red velvet cupcakes

Den dag jeg bagte denne opskrift var jeg alene i huset, og familien kom først hjem, da hele huset duftede af nybagt kage – og de fik først oplyst hvad det var for en kage, da de havde guffet flere i sig, og havde rost kagerne
Ravioli i svampesauce

Ravioli i svampesauce

Følgende fødevarer kan give en pift umami til din ret. Surmælksprodukter (især ymer, tykmælk og yoghurt)
Om Lindyhop, onlineforløb og god mad

Om Lindyhop, onlineforløb og god mad

Desuden er der chia frø i, og dem har jeg en del stående af, uden at vide lige hvad jeg skal bruge dem til(er ikke vil med chia-grøden)
Kærnemælkskoldskål med rabarber

Kærnemælkskoldskål med rabarber

Vil du have koldskålen mere cremet, kandu tilsætte tykmælk eller pisket flødeskum. Dukan enten vælge at blande rabarbermosen i koldskålen fra start af, eller servere den ved siden af
Hjemmelavet koldskål med vanilje og citron

Hjemmelavet koldskål med vanilje og citron

Dukan sagtens lave koldskålen uden citronskal og vanilje, og måske tilføje dit eget twist. Man kan næsten ikke sige sol og sommer uden at sige koldskål, og her er den i en lækker version med citronskal og en masse små vaniljeprikker

Koldskål

Hvadkan i godt lide at få på. Og hvad skal der så ovenpå. Man kan købe sig til et utal af varianter, meget varierende i smag og kvalitet
Fermentering er det nye sort!

Fermentering er det nye sort!

Og hvad er fermentering så egentlig. Det kandu faktisk også selv lave, men det er nok de færreste, der vil give sig i kast med det, og jeg vil også tillade mig at tvivle på smagen i en hjemmelavet gæret bryg
Hjemmelavet koldskål med tykmælk og æg

Hjemmelavet koldskål med tykmælk og æg

Når man lukker øjnene kan man næsten dufte vaniljen blande sig medduften af blomster som står i flor og smage den kolde koldskål som lindrer for varmen i den solrige dag