Den dag jeg bagte denne opskrift var jeg alene i huset, og familien kom først hjem, da hele huset duftede af nybagt kage – og de fik først oplyst hvad det var for en kage, da de havde guffet flere i sig, og havde rost kagerne
Vil du have koldskålen mere cremet, kandu tilsætte tykmælk eller pisket flødeskum. Dukan enten vælge at blande rabarbermosen i koldskålen fra start af, eller servere den ved siden af
Dukan sagtens lave koldskålen uden citronskal og vanilje, og måske tilføje dit eget twist. Man kan næsten ikke sige sol og sommer uden at sige koldskål, og her er den i en lækker version med citronskal og en masse små vaniljeprikker
Og hvad er fermentering så egentlig. Det kandu faktisk også selv lave, men det er nok de færreste, der vil give sig i kast med det, og jeg vil også tillade mig at tvivle på smagen i en hjemmelavet gæret bryg
Når man lukker øjnene kan man næsten dufte vaniljen blande sig medduften af blomster som står i flor og smage den kolde koldskål som lindrer for varmen i den solrige dag