Du kanbruge lige de krydderier du har lyst til. I stedet for ribbenssteg kan du bruge en nakkefillet som du flækker på midten, så den får samme tykkelse som et stykke ribbenssteg
Hvis du ikke er til brie, kan du sagtens bruge andre bløde oste som gedeost eller mozzarella. Du kan selvfølgelig sagtens tilsætte mere bacon, hvis du har lyst
Jeg burde nok sætte ‘bacon’ i anførselstegn, for almindeligt røgetbacon er det ikke. Men River Cottage havde en nemmere løsning, nemlig gravad bacon, og da jeg faldt over vejledningen i et diskussionsforum, skulle den prøves
Du kan evt kværne sesamfrøene til mel i en kaffekværn, men de kan også bruges som de er. Du kan servere lidt frisk mynte til spydende, for en spændende kontrast
Men kom i hvad der lige falder i ens smag. I får her opskriften så i selv kan gå i krig i køkkenet. Af tilbehør havde jeg ruccola, iceberg, tomat, bacon, agurk, syltede agurk
En lækker cremet "yoghurt" i den grønne version = tyk smoothie/greenie = blendet avokado, banan, frossen spinat, frosne bær og hvadjeg ellers lige finder på af smag
Jegbruger ikke smør, men kan godt bruge lidt fløde i sovsen. et æg, hvis du bruger meget magert hakket kød, ellers kan det være svært at få til at hænge sammen
Opskriften på burgerne er fra Jamie Olivers America (en kogebog jeg i øvrigt varmt kan anbefale). Finder du nogle færdigbagte kan de selvfølgelig sagtens bruges, og så bliver arbejdsindsatsen lidt mindre
Man kan sagtens bruge sukker, hvis man laver det i god tid. I mange amerikanske opskrifter skal de søde kartofler gøres endnu sødere med puddersukker og gerne spises sammen med bacon - amerikanerne har en forkærlighed for kombinationen af sødt og røget, og det er bestemt heller ikke ringe
Uanset hvad der har inspireret til dit farsbrød, så er der en ting, som kendertegner alle farsbrød, nemlig at resultatet skal være et blødt og saftigt farsbrød