Kan spises til hverdag og til fest og vil mene det er en ret de fleste kan lide. Jeg fandt denne opskrift på nettet og har så selv lavet min egen version ud fra den
Du kanlavedenne gryderet dagen i forvejen, hvilket jeg faktisk vil anbefale. Derudover tror jeg, at det er helt fint med enenkelt eddike, og en som du godt kan lide
Gulerødder, pastinak, rødbede, persillerod, selleri, og hvad du ellers kan finde på. Du kan dog bruge enhvilken som helst god eddike vil jeg tro, en god rødvinseddike eller balsamisk eddike, ville kunne give samme gode grundtoner i smagenafdenne ret
Gulerødder, pastinak, rødbede, persillerod, selleri, og hvad du ellers kan finde på. selv enfigen-dadel eddike, som jeg vist har nævnt en del gange, og ellers kan
Det kan udelades - men har man bare en lille smule mod på det, kanjeg fortælle, at de fleste koriander-hadere faktisk godt kan lide det, når korianderblade kommer i selskab med stødt koriander og peber