Jeg har kommet med et par eksempler på, hvad du kanbruge denne skønne Nougat til, nederst på siden. Her får du en sund udgave på Nougat - som du kanbruge til at lave sunde marcipankugler med nougat eller til anden form for konfekt
Mangenougatopskrifter indebærer, at hasselnødderne først skal bages eller ristes og derefter afskalles, men jeg kan ikke smage forskel, så jeg har selvfølgelig valgt den hurtigste metode, nemlig at bruge hasselnødderne som de er
Og han havde spurgt siden i fredags om ikke, vi skulle bage boller… Hmmm… Mor vil hellere bage kage… Så vi mødtes på midten med de her lækre, choko-nougat knuder/chokolade-sno-boller/wannabe-snurrer – kald dem hvad du vil
I forbindelse med, at det i dag er min søsters fødselsdag, går bloggen ekstra meget i julestemning, med masser af inspiration til, hvad du kanbruge "Dagens opskrift" til
Hvis du har problemer med at massen ikke vil samle sig, kan du bruge en stavblender til hjælp. små toppe af kogt kondenseret mælk (kan købes i de større supermarkeder)
Når chokoladen er stivnet, er din hjemmelavede eiskonfekt klar til at blive serveret – kold fra køleskabet og gerne i selskab med andre julegodter, småkager, knas og hvad du holder af
Så er det bare at vælge, hvad du har lyst til at give dig i kast med. Nougatenkanman enten putte i før bagning, hvilket er det nemmeste, eller mankan lave en lille fordybning i kransekagen før bagning og så fylde den med smeltet nougat efter bagning, hvilket giver det flotteste resultat, da nougaten på den måde får en blankere overflade
Mozartkuglerne på billedet er drysset med kakaonibs – det var lige, hvad jeg havde – men du kan sagtens bruge krymmel, kandiserede violer, hakkede mandler, kokossukker eller lignende
Stil medaljonerne tilbage på køl, så nougatenkan stivne – min ½ time. Når medaljonerne er kommet ud af ovnen, trykkes igen let med enden af en trægrydeske, så fordybningen bliver mere markant efter bagningen
Så den hjemmelavede nutella her bør retteligt hedde hjemmelavet chokolade-nougatsmør, men pyt – for det er simpelthen en lille bid af himlen – fuld fortjent på en råkold weekendmorgen sammen med nybagte boller, og så ved du også præcist, hvad der er i Men det slutter skam ikke her, for luner du det lidt, så det atter bliver flydende, har du den lækreste chokoladesauce til pandekager med is, frisk frugt, (græsk) yoghurt, chokoladekage eller hvad du kan finde på at hælde chokoladesauce over