Denne lasagne er præcis, som jeg kan lide den. Det er en ret stor, for ikke at sige kæmpe, portion, men jeg plejer bare at fryse resten ned i portioner og så tage dem op, når jeg skal bruge dem til aftensmad - det er altså ret smart
I hvert fald var det hvad der til aften var på menuen herhjemme. - til aftensmad, frokost eller som madpakkeJa du bestemmer, for de kan jo indtages som lige præcis det måltid du ønsker
Jeg kan i hvert fald se, at mange af jer ønsker flere supper, vegetarisk eller eksotisk mad og opskrifter på sunde kager, så det må jeg jo hellere kigge lidt på
For mig er kødsovs og millionbøf det samme – hakket oksekød med løg og hvad der ellers falder ud af køleskabet, og det kan serveres med både kartoffelmos og pasta – altså ikke samtidig
Især når mankan lave en stor portion og der er mad til flere dage. En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
Resten af grønkålet kan du for eksempel bruge i smoothies, kødsovs, salat, frikadeller og i boller. Hvis du elsker salte, knasende snack, så kan det være grønkåls-chips er noget for dig
En lækker cremet "yoghurt" i den grønne version = tyk smoothie/greenie = blendet avokado, banan, frossen spinat, frosne bær og hvad jeg ellers lige finder på af smag