Derforkan jeg gå og hygge mig med aftensmaden og forberede den i god tid, det er altid skønt. Jeg har derforfri hele dagen, hvilketaltid skal brugestilafslapning og hygge, da jeg ellers bliver akut træt sidst på natten
Læs eventuelt også hvadvi mener er Danmarks bedste opskrift på Mørbradgryde her. stødt koriander – hvis du er vild med den parfumerede smag af koriander, kan du også brugefriskekorianderblade
Retten kanvist betegnes som den dovne udgave af rigtig moussaka. Det skal du bruge. Jeg nyder istedet at få nogle gode kulhydrater iform af havregryn om morgenen eller noget lækkert groft brød midt på dagen
Især når mankan lave en stor portion og der er mad til flere dage. En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskelligeopskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetariskversion med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionelversion med aubergine, spinat og mozzarella
Allerede imorges besluttede jeg migforhvad frokosten skulle bestå af. Men jeg spiseraldrig enderne – så mankan sagtens skære dem a’ indenman sætter squash’ene i ovnen
Fjern også den stive del af ‘røret’ (det ligner et stykke plastik), du kanhive det ud. Du skal selvfølgeligbrugefriske råvarer, så en tur tilfiskehandlerenblivernødvendig
Men, men, men hvad gør manikke. Ratatouille er hurtigt lavet og smager skønt – hurtigmums – nu har jeg bare et problem … hvad pokker skal jeg bruge ½ squash og ½ auberginetil
Desværre er der ikke så stort fokus på det endnu, men trenden indenfor sundhed udviklersigutrolighurtigt og mangealmindelige mennesker har fået øjnene op for hvor meget manegentligt selv kan gøre for at forbedresin krops sundhed og velvære
Børn og voksne elsker dem, og de kan krydres og fyldes med lige det, som man har lyst til. I denne opskriftbruger jeg sojafars og vegansk ost, som kan købes ivisse større supermarkeder (f
Det var lækkert både at få fjernet udfordringen om, hvad aftensmaden nu skulle være, og samtidig at bliveudfordret af mulighedernei kassen med ingredienser
Jeg er forøvrigtsikker på, at mange andre grønsager også kanfinde vej i sådan en lasagne, porrer, gulerødder, persillerod, bare ryd op i grønsagsskuffen