Farsbrød er jo en gammel kending, der kanlaves på et utal af måder. Det vil nok være forskelligt, hvor gennemtrængende man ønsker, at den røgede smag skal være
Eller kanman skære lidt af bunden, så denne bliver lige. For det er ligesom om at folk ikke helt kan forstå, at jeg faktisk slapper a, når jeg laver mad
I mens krebinetterne hygger på panden så kanmanlave tilbehøret. Jeg har aldrig prøvet det med kyllingefars, men det burde jo kunne lade sig gøre hvis man nu ikke spiser svinekød
Opskriften kan både bruges når du får gæster, men også som almindelig hverdagsret. Det er faktisk flere år siden jeg sidst har lavet den, så det var på tide at støve opskriften af, tage skåneærmerne på (NOT) og lave en lækker pie – vi har gerne til et par dage i sådan en fætter
Der kan evt. Med hensyn til bollerne, så foretrækker jeg nok at lave dem traditionelt med hen blanding af hakket svinkekød og kalvekød, men det var fint at prøve det af med kyllingefars, da det var noget, der lige var i fryseren
Siden har jeg lavet den et utal af gange, da den kan nydes til praktisk talt alt. Kyllingefrikadellerne kan sagtens laves på ren kyllingefars, men disse har jeg tilladt mig at lave med
Kyllingedeller kan være noget af det lækreste, og den lidt neutrale smag betyder, at du lave dem i nærmest et utal af varianter alt efter humør, smag, kreativitet og hvad køleskabet indeholder