Ellers kan du overveje at lave dobbeltportion og fryse ned, eller spise igen dagen efter. Vil du gerne have den rigtig stærk, kan du eventuel overveje at tilsætte lidt cayennepeber
Hvis man har små, lækre, hjemmedyrkede hokkaidoer, kanmanlave portionsgræskar – ét til hver. Hokkaido er - udover at være meget kønt orange og nærmest perfekt proportioneret – et af de bedste spisegræskar, mankan få
På min hjemmeside kan du derfor allerede finde to udgaver, som jeg selv har lavet. Ikke alene er den hurtig og nem at lave, den kan også laves i god tid, da den serveres kold
Hæld grøntsagsvandet over smørbollen og rør den ud. Karbonader (Krebinetter) - YouTube 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i)Rasp1 spsk Salt1 tsk Peber. 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i). 1 spsk soya sauce (kan undværes)
Nu er jeg jo så heldig at ham den dejlige har en ynglingsret og det er sørme boller i karry og jeg var en smule spændt på hvad han ville synes om min udgave
Sådan kan jeg bedst selv lide den. Jeg har aldrig lavet den traditionelle ret før – men kastede mig ud i det og det er bestemt ikke sidste gang der bliver serveret stuvet hvidkål herhjemme
Udoversvinekødet tilsættes retten også nogle hårdkogte æg, som man med fordel kan skære i mindre stykker og blande godt og grundigt med en ekstra gang karamelsauce, kød og ris eller nudler
Dels fordi jeg synes, at gullasch skal simre, og dels fordi jeg synes, det er lidt synd og skam at bruge den skønne mørbrad til gullasch, når nu den kan bruges til så mange andre lækre retter