Weekenden står på hygge og lidt arbejde i Lille K’s institution, hvor der skal laves højbede så børnene kan lære, hvordan man dyrker jorden og får gode kartofler, gulerødder osv
I virkeligheden kan man jo toppe sine blinis med hvad som helst. Tag en klat kålmasse og læg på panden (jeg brugte hvad der svarer til en spiseskefuld) – tryk den herefter flad
De kan eventuelt laves i forvejen og varmes op, når de skal bruges. Jeg holdt nytårsaften sammen med. Til forretten valgte jeg at lave små kartoffelspinat-blinis med ørredrillette
Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
Kvass er en drik, der laves på gæret mørkt brød - jeg tror, man skal være russer for helt at forstå charmen i den drik, men de drak det i hvert fald meget, og på alle gadehjørner stod der kvass-sælgere med store tanke, hvor man kunne komme og fylde en dunk med kvass