Tærten skal helt klart være med fisk, da jeg ligesom syntes det hører sig til på et påskebord. Langfredag står den på påskefrokost hos mine svigerforældre, hvilket vi alle tre ser frem til da det altid er hyggeligt når vi alle samles
Jeg tror godt jeg ved, hvad Oskar får i julegave. Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom heller ikke det samme
En virkelig nem tærte, der gør sig rigtig godt, når veninder kommer på besøg. Tærte med Serranoskinke og Persille til 4 personer. 1 tærtebund, gerne fuldkorn. Læg tærtebunden i et tærtefad og bag 6 min ved 200 grader. Hæld fyldet på tærtebunden, drys med ost og bag 25 min ved 200 grader
Ingredienserne til en tærtedej er meget simple. Ingredienser til dejen. Vi er blevet enige om, at der laves alt for lidt tærte herhjemme - så det måtte der laves om på
Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Den er blød, cremet og dejlig karamelliserede med en knasende bund af kiks og mandler. Denne tærte er nem at lave og går direkte ud til alle jer karamel-elskere
De resterende besluttede jeg mig for at færdiggøre i den bedste hindbær-stil, og jeg fyldte dem derfor med hindbærcrème, som jeg toppede med friske hindbær og knasende, karamelliserede hasselnødder
Hvad er dit yndlingsfyld i tærter. Især når man pt. bor alene og nogle dage arbejder sent, så er det skønt at kunne tage et stykke tærte op af fryseren og lave lidt grønt til
Læg det på køl indtiltærten skal serveres. Form dejen let i den form du skal bruge (jeg brugte en aflang form, så jeg maste min dej til en firkantet klump på - hvis du bruger en rund form, så lav den rund), pak den ind i VitaWrap og på køl i ca
Den smager super skøn og kan serveres både til hverdag og fest. Jeg lavede for nylig denne tærte, da jeg er total fan af alle slags tærter, men gerne ville prøve at lave en sundere udgave
Fordej bærrene oven i fyldet og drys til sidst med hakkede mandler. Hakkede mandler/nødder. Jeg kan godt afsløre, at det sker ret hyppigt herhjemme… I går havde jeg skåle alle vegne i køleskabet og på køkkenbordet, og da jeg fik kigget godt efter, var det jo faktisk alle delkomponenterne til en lækker tærte af rester, som stod og kiggede på mig Jeg er – som vel andre andre – stor fortaler for Stop spild af mad, og jeg bliver virkelig ærgerlig, hver gang jeg må smide noget ud