Hvad serveres til forårsruller opskrifter

Forårsruller

Forårsruller

Forårsruller er en fantastisk resteret, da du kan bruge rester af tilberedt kød, fjerkræ og fisk, og du kan bruge rester af grøntsager
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Hvad drikker man til vietnamesiske forårsruller. Fyldet i rullerne skal naturligvis være vietnamesisk, men hvad er det
Friske forårsruller med ingefær og chili dip

Friske forårsruller med ingefær og chili dip

Serveres med det samme, og med dippen on the side. Friske forårsruller er hurtig aftensmad, på lige fod med tortilla eller et pitabrød, men det asiatiske islæt giver bare måltidet noget helt specielt og lækkert
Forårsruller med Hvidkål og Sojagranulat

Forårsruller med Hvidkål og Sojagranulat

Kan serveres som forret eller som hovedret med en lækker salat. Hvis du ikke tåler gluten, kan du bruge rispapir og bruge fyldet til friske forårsruller
Forårsruller med søde kartofler og linser

Forårsruller med søde kartofler og linser

Et velsmagende og mættende måltid, der endda også er nemt og hurtigt, at tilberede. Sprøde forårsruller med et lækkert fyld af søde kartofler og røde linser, serveret med en cremet tahindressing
Friske forårsruller med spicy dip

Friske forårsruller med spicy dip

De rå grøntsager giver et lækkert bid, men det kræver altså at der serveres en gang spicy dyppelse og gerne i rigelige mængder
Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Serveres med chilisauce og sojasauce samt en god salat. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"

Vietnamesiske forårsruller

Når jeg laver vietnamesiske forårsruller kan jeg godt lide at der er masser af smag i fyldet – derfor tilsætter jeg både mynte, frisk koriander, saltede peanuts og sød mango
Fedtfattige forårsruller

Fedtfattige forårsruller

Frk Vilstrups fedtfattige forårsrullerRispandekager (dyppes i kogende vand og dubbes af inden fyldet kommes på)PeanutsGrøntsager (alt hvad man har liggende, som løg, gulerødder, peber, ingefær osv)Det kød man kan lide Man kan også bare spise dem sådan, se er de endnu mere fedtfattige
Forårsruller med San choy bau

Forårsruller med San choy bau

San Choy bay er oprindeligt en kinesisk ret, som på mange måder er blevet vestliggjort og serveres i salatblade
FRISKE FORÅRSRULLER

FRISKE FORÅRSRULLER

Serveres sammen med soja og chilisovs. De er rigtig gode til en pigeaften, eller måske i picnickurven på en lun forårsdag

Nemme vegetar forårsruller

Jeg kan virkelig bedst lide selv at lave dem, så jeg ved præcis hvad de indeholder, og denne opskrift er super nem at gå til
Pasta - laks - flødestuvet spinat

Pasta - laks - flødestuvet spinat

Spinatten smages til med salt og peber, og serverestil frisk pasta sammen med laksen. Vi er egentlig ikke så gode til, at få spist fisk til vores aftensmåltid herhjemme, hvilket er lidt ærgeligt da vi næsten allesammen elsker fisk
Kylling i ovn

Kylling i ovn

½ dl friske, hakkede krydderurter – basilikum, purløg, persille, timian, oregano, salvie, ramsløg eller hvad som helst