Serveres med det samme, og med dippen on the side. Friske forårsruller er hurtig aftensmad, på lige fod med tortilla eller et pitabrød, men det asiatiske islæt giver bare måltidet noget helt specielt og lækkert
Kan serveres som forret eller som hovedret med en lækker salat. Hvis du ikke tåler gluten, kan du bruge rispapir og bruge fyldet til friske forårsruller
Et velsmagende og mættende måltid, der endda også er nemt og hurtigt, at tilberede. Sprøde forårsruller med et lækkert fyld af søde kartofler og røde linser, serveret med en cremet tahindressing
Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Serveres med chilisauce og sojasauce samt en god salat. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Når jeg laver vietnamesiske forårsruller kan jeg godt lide at der er masser af smag i fyldet – derfor tilsætter jeg både mynte, frisk koriander, saltede peanuts og sød mango
Frk Vilstrups fedtfattige forårsrullerRispandekager (dyppes i kogende vand og dubbes af inden fyldet kommes på)PeanutsGrøntsager (alt hvad man har liggende, som løg, gulerødder, peber, ingefær osv)Det kød man kan lide Man kan også bare spise dem sådan, se er de endnu mere fedtfattige
Spinatten smages til med salt og peber, og serverestil frisk pasta sammen med laksen. Vi er egentlig ikke så gode til, at få spist fisk til vores aftensmåltid herhjemme, hvilket er lidt ærgeligt da vi næsten allesammen elsker fisk