Men det er nu rart at have rester, så man ikkeskal tænke så meget på indkøb de første dage. Der skal ryddes op i dem med det samme, for det har jo været dyrt at anskaffe sig al den gode mad, og der skal helst ikke gå nogettilspilde
Detskal du bruge. Sæt lammettilbageiovnen og bag viderei ca. Inspireret af det seneste nummer af det norske madmagasin Tara Smak, kom den til at stå på sprød pitabrød med græsk salat og langtidsstegtlam
Lam er også påskemad iItalien, og du skalikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketraditionifamilien
Fintrevetskal og saft af en usprøjtetcitron. Detskal du bruge. Nu er viikke kendt for at høre til de tålmodige, så vivi måtte havelam på menuen i denne weekend
Og så skal den helst havestuetemperatur, inden man sætter den iovnen. Ridslammekøllen og gnid den med salt, peber, hakketfriskrosmarin og revetcitronskal fra en halv citron (husk, at citronenikke må være overfladebehandlet)
Hvad er mere "påsket" end lam. Sådan som kølemontrene i mange butikker har bugnet, så må der være mange andre danskere som har eller skal nyde stegt lamidisse dage