De grøntsager, der skal have mest varme, fx kartofler og rodfrugter, kommes førsti wokken. Når man laver en wokret, er det praktisk at snitte og skære alle grøntsager ud, før man begynder svitsningen
Det er lidt én af de der opskrifter, hvor man bare snupper, hvad man lige har i køleskabet. Jeg sidderegentlig også og dufter tilmin mors madlavning, hun er nemlig ved at lave vores Sunde og lækre wokret med masser af grønt
Jeg elsker at noget så simpelt, som en wokret kan smage så godt. Jeg lavede retten første gange for nogle måneder sidentilmagasinetLIV, og efterfølgende har jeg serveret den for venner til ‘spis og skrub af’, da de fleste kan lide wokmad, og opskriften er nem at gange op til mange
Dette var mitførste møde med thailandskbasilikum (jeg fandt den iKvickly, så den er ikke helt umulig at opstøve) og det er en helt anden oplevelse end den traditionellebasilikum
Hvadskal så være ditførste eller næste skridt på vejen til et sundere liv. Og husk at det er individuelt – og lad aldrig nogen andre fortælle dig, hvaddin krop og du bør bliveenige om
Du skal være ude af huset hele dagen og har intet medbragt. Lav en wokret med lynstegt grønt og kød. Og når man først har spist et stykke, kan man jo ligeså godt nuppe et mere
Du må gange op, hvis du skal lave til flere. Denne wokret er supernem og hurtig at lave – når først man har al hakke, snitte, pille-arbejdet overstået altså