Hvad skal i wokret først opskrifter

Lækker Wokret med oksekød

Lækker Wokret med oksekød

Dette skal gøres i ca. Dagens aftensmad var lidt brug af rester - dog med tilføjelser. Jeg havde en hel oksemørbrad liggende, som blev pudset af
grøntsager i rød thaicurry

grøntsager i rød thaicurry

De grøntsager, der skal have mest varme, fx kartofler og rodfrugter, kommes førsti wokken. Når man laver en wokret, er det praktisk at snitte og skære alle grøntsager ud, før man begynder svitsningen

Wok med krydderkylling

Jeg har aldrig ejet en wok, men det skal absolut ikkeforhindremigi at lave lækre wokretter og ikkemindst kalde dem for wokretter
De 3 mest populære opskrifter

De 3 mest populære opskrifter

Det er lidt én af de der opskrifter, hvor man bare snupper, hvad man lige har i køleskabet. Jeg sidderegentlig også og dufter tilmin mors madlavning, hun er nemlig ved at lave vores Sunde og lækre wokret med masser af grønt

Okse i grøn karry

Jeg elsker at noget så simpelt, som en wokret kan smage så godt. Jeg lavede retten første gange for nogle måneder sidentilmagasinetLIV, og efterfølgende har jeg serveret den for venner tilspis og skrub af’, da de fleste kan lide wokmad, og opskriften er nem at gange op til mange
Thailandsk Blomkålscurry

Thailandsk Blomkålscurry

Dette var mitførste møde med thailandskbasilikum (jeg fandt den iKvickly, så den er ikke helt umulig at opstøve) og det er en helt anden oplevelse end den traditionellebasilikum
Go Chinese

Go Chinese

Derudover er det meget forskelligthvad jeg bruger af andre grøntsager og det kommer også meget an på hvad der lige er i køleskabet eller er på tilbud
Enkelt 3: Grønkål

Enkelt 3: Grønkål

Hvad gør vi så nu. Før vi snakker mere om grønkål, skal du dog lige have lov at læse mailen, der inspirerede det her indlæg
Enkelt 3: Grønkål

Enkelt 3: Grønkål

Hvad gør vi så nu. Før vi snakker mere om grønkål, skal du dog lige have lov at læse mailen, der inspirerede det her indlæg

Lynstegt kylling med nudler og æg

Med stor fornøjelse spiste han maden og roste den meget højt, og ville så høre hvad smagsforskellen var på denne ret og en tidligere jeg har lavet 

Orientalsk wok

Varm olien op i en wok og ristførstkyllingen ved stærk varme til den tager farve. Skær kyllingenistrimler

Rejewok med lime-myntecreme

Du må gange op, hvis du skal lave til flere. Denne wokret er supernem og hurtig at lave – når først man har al hakke, snitte, pille-arbejdet overstået altså