Fyldet i denne bagte grød kan du skifte ud alt efter, hvad du har i dit køleskab og køkkenskabe, eksempelvis erstatte nogle af mandlerne med hasselnødder, tilføje lidt rosiner eller bruge pære i stedet for æbler
I bunden af indlægget finder I også en guide til, hvordan anden skal parteres, hvilket, jeg syntes, var noget af det sværeste at finde ud af, første gang jeglavede and
Jeg synes ikke I skal snydes for den, så nu vil jeg dele opskriften med Jer også. Jeg var også selv ret glad for den og jeg har derfor lavet sådan en kæmpe portion til frokost i dag, så jeg også har til madpakken imorgen
Men som jeg også har skrevet før, så husk INGEN hård motion eller træning ved juicefaste, for din krop skal bruge ALLE sine ressourcer på at rense dig ud, og ikke på motion
Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en dejlig svampet konsistens. varme – ellers kan de varmes i ovnen hvis de skal serveres lune senere
Min æbletærte er inspireret af Mette Blomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag
Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved bageren
Derfor tænkte jeg, at jeg måtte slå det sammen og lave nogle sundere kanelsnegle, der kunne smides i fryseren og tages op, lunes i ovnen og spises i hverdagene, når lysten melder sig
Du skal bruge. Jeg er efterhånden blevet ret god til at lave “sunde desserter”, og når ellers jeg er i humøret til at det ikke må være for syndigt, men godt må smage lidt derhenad, så hiver jeg blandt andet denne frem
Dejen skal være blød, men ikke snasket. Så nu er jeg kommet til at love nogle af alle mine dejlige følgere på Instagram at dele opskriften her på bloggen