Men dette er hvadjeg vil servereforminegæster til påskemiddagen. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Den er perfekt at servereforgæster, eller bare når der skal gøres lidt ekstra ud af det hele. Fortsæt i lidt tid, indtil de fleste nødder er nogenlunde afskallede
Vi har været ret bekymrede for hende, og det fyldte også rigtig meget den nat, hvor vi ikke vidste, hvad der ville ske med hende, men heldigvis ser hun ud til at være i bedring
Jeg tror ikke, at du kan servere en version, jeg ikke kan lide. Jeg lavede blomkåldeller for et par måneder siden og har efterhånden lavet dem en del gange
Kunne du lide hvad du så. Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jegforventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Disse show pieces bærer præg af overdrevne snit, skuldre eller hvad der nu er fokus på den næste sæson, og kan ofte kun bruges til modeshows eller skydninger af billeder
Men dette er hvadjeg vil servereforminegæster til påskemiddagen. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”
I forhold til flødebollerne var prisen ‘kun’, at marcipanbundene fik for længe i ovnen og blev lettere svedne… Det var så her, at jeg skulle have brugt rå marcipanbunde, mariekiks, almindelige vaffelbunde eller sågar en skive pap