Hvad skal jeg servere for mine gæster opskrifter

23. December – Saltede mandler

23. December – Saltede mandler

Skal du holde Jul eller nytår, så er disse mandler perfekte at have stående fremme, når gæsterne bydes velkommen
Flødeboller – Mette Blomsterberg

Flødeboller – Mette Blomsterberg

Du skal ikke være bange for at kaste dig ud i flødebolle-projektet. Nu skal de bare køles af, så de er klar til at blive sprøjtet med skummet
Nøddekage med rabarberskum

Nøddekage med rabarberskum

Den er perfekt at servereforgæster, eller bare når der skal gøres lidt ekstra ud af det hele. Fortsæt i lidt tid, indtil de fleste nødder er nogenlunde afskallede
Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Vi har været ret bekymrede for hende, og det fyldte også rigtig meget den nat, hvor vi ikke vidste, hvad der ville ske med hende, men heldigvis ser hun ud til at være i bedring
Verdens bedste brownie

Verdens bedste brownie

I dag er jeg i køkkenet igen, da jeg syntes at mine kollegaer skalforkæles med mini Hindbærsnitter i morgen, for det er jo trods alt efterårsferie
Lakseroulade med spinat

Lakseroulade med spinat

Jegskal bruge dild til to af mine retter. Og jegskal absolut ikke bruge persille til noget. Idéen er, at en chokoladeskalskal være en knust æggeskal
Enchiladas

Enchiladas

Det er jo lidt individuelt, hvad man vil have i sin enchilada, men når jeg får gæster, så laver jeg nogle forskellige slags
Guf til is (Uden tilsat sukker)

Guf til is (Uden tilsat sukker)

Kunne du lide hvad du så. Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jegforventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
NOMA

NOMA

Disse show pieces bærer præg af overdrevne snit, skuldre eller hvad der nu er fokus på den næste sæson, og kan ofte kun bruges til modeshows eller skydninger af billeder
Lammekrone

Lammekrone

Men dette er hvadjeg vil servereforminegæster til påskemiddagen. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”
Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund

Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund

I forhold til flødebollerne var prisen ‘kun’, at marcipanbundene fik for længe i ovnen og blev lettere svedne… Det var så her, at jeg skulle have brugt rå marcipanbunde, mariekiks, almindelige vaffelbunde eller sågar en skive pap