Hvad spiser man guacamole til opskrifter

Guacamole

Guacamole

Guacamole er en af mine absolut yndlingsdip og du kan spise det som tilbehørtil alverdens krydrede retter, til grillmad og som dip til grøntsags stænger
Guacamole

Guacamole

Her er hvad jeg bruger til en portion til fire-fem personer. Førstnævnte fordi jeg har et familiemedlem der ikke spiser noget der bare minder om hvidløg i en hvilken som helst form og sidstnævnte fordi koriander altså er en parfumeret fætter som de fleste i familien stort set i enhver henseende ikke bryder sig om
Guacamole med rugbrødsnachos

Guacamole med rugbrødsnachos

 Jeg synes, avocado er en fantasitisk frugt/grøntsag (ja, hvad er det egentlig lige, den er. Som en lækker forret eller lille snack kan man serverer guacamole med nachos lavet af ristet rugbrød i stedet for de mere traditionelle kalorieholde nacho-chips
Guacamole

Guacamole

Et godt tip er et gemme en avokado-sten, som du kan lægge i skålen med guac’ for at forhindre, at guac’en bliver brun, hvis du altså ikke spiser det hele med det samme
Holy guacamole!

Holy guacamole!

Et godt tip er et gemme en avokado-sten, som du kan lægge i skålen med guac’ for at forhindre, at guac’en bliver brun, hvis du altså ikke spiser det hele med det samme
Aspargessalat med jordbær

Aspargessalat med jordbær

Prøv også at spise asparges som snack dyppet i hummus eller guacamole. Friske asparges kan spises rå og er i sæson fra april til juni
Tortilla wrap med pulled chicken

Tortilla wrap med pulled chicken

Det færdige kød fordeles på en Tortilla Wrap sammen med lidt creme fraiche, guacamole, lidt ekstra af saucen og sprøde grøntsager
Nudler i avokadocreme

Nudler i avokadocreme

Jeg serverede den lækre Mandarin-/granæblesalat på spinatbund til denne ret. Hvis man vil have kylling i, skær også dem i mindre stykker/strimler og steg dem
Enchiladas

Enchiladas

Du kan selv mikse hvad du vil have i, og det er jo noget af en luksus, hvis man er kræsen – ikke at jeg er det – jeg er altædende
Tacokake ♫

Tacokake ♫

På bloggen min finnes det mange utgaver av taco, med reker, fisk, kylling, pai, suppe, gratenger og i dag blir det altså tacokake
Banke, banke, BØF!

Banke, banke, BØF!

De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce

Mine (sunde) kostvaner

I weekenden har jeg for eksempel spist havregrød med peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrød med dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)