Guacamole er en af mine absolut yndlingsdip og du kan spise det som tilbehørtil alverdens krydrede retter, til grillmad og som dip til grøntsags stænger
Her er hvad jeg bruger til en portion til fire-fem personer. Førstnævnte fordi jeg har et familiemedlem der ikke spiser noget der bare minder om hvidløg i en hvilken som helst form og sidstnævnte fordi koriander altså er en parfumeret fætter som de fleste i familien stort set i enhver henseende ikke bryder sig om
Jeg synes, avocado er en fantasitisk frugt/grøntsag (ja, hvad er det egentlig lige, den er. Som en lækker forret eller lille snack kan man serverer guacamole med nachos lavet af ristet rugbrød i stedet for de mere traditionelle kalorieholde nacho-chips
Et godt tip er et gemme en avokado-sten, som du kan lægge i skålen med guac’ for at forhindre, at guac’en bliver brun, hvis du altså ikke spiser det hele med det samme
Et godt tip er et gemme en avokado-sten, som du kan lægge i skålen med guac’ for at forhindre, at guac’en bliver brun, hvis du altså ikke spiser det hele med det samme
Jeg serverede den lækre Mandarin-/granæblesalat på spinatbund til denne ret. Hvis man vil have kylling i, skær også dem i mindre stykker/strimler og steg dem
De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
I weekenden har jeg for eksempel spist havregrød med peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrød med dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)