Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og Meyers Bageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"
Kom HUSK, grahamsmel og hvedemel i dejen og ælt det hele godt i ca. grahamsmel700 g. Kom derefter dejen i en skål smurt med rapsolie og dæk den med film og stil den i køleskabet i 24 timer
Kom dejen i en skål, der overdækkes med et fugtigt klæde. Kom grahamsmel, kernerne og det meste af hvedemelet i skålen og rør det så længe det er muligt
Man skal gå efter et tungt brød, da et fuldkornbrød vejer mere end et hvedebrød. Forleden dag så jeg mad magasinet, som handlede om rugbrød, hvad for noget der var det sundeste, jeg havde endelig personligt ligesom alle andre troet, at det rugbrød med flest kerner var det sundeste, jeg var godt klar over, at man skulle forsøge at vælge noget uden særlig meget hvedemel, men viste ikke at man skulle kigge efter fiberen i brød, men det fik mig til at vil bage mine egne fiberboller, med HUSK
Et godt hvedebrødmed smag. grahamsspeltmel eller grahamsmel. Pensl brødet med æg og drys med birkes,. Tilsæt ost, salt, purløg, rugkerner, grahamsmel og det meste af hvedemelet